Hallásvédők

A frekvencia a hang egy jellemzője, azaz a másodpercek alatti rezgésszám, az emberi fül számára hallható hangok a 20 és 16000 Hz frekvencia tartományba esnek. A zajos munkakörnyezet a dolgozók számára súlyos fizikai és pszichológiai károsodásokat okozhat, ezért a munkahelyi zaj- és hallásvédelem elengedhetetlen és kötelező tevékenység. Az egészséges és biztonságos munkakörnyezet megteremtése érdekében mérik a dolgozókra ható zaj erejét, ennek segítségével megteremthető az eredményesebb és termelékenyebb munkavégzési környezet. A dolgozókra ható zajterhelés különböző mértékű halláskárosodást, koncentrációzavart, fejfájást, teljesítményzavart, stresszt és ingerültséget okozhat. Mindezek megelőzése érdekében szigorú szabályoknak megfelelően zaj- és hallásvédelmi eszközöket kell alkalmazni. 

A kategóriában fültokok és füldugók találhatóak, a megfelelő eszköz kiválasztásához figyelembe kell venni, hogy a védőképesség mértéke adott zajterhelés mellett frekvenciasávonként különböző, ezért fontos azt szem előtt tartani, hogy a védőeszköz az adott zajszintnek megfelelő legyen. 

 

Nézet Rács Lista
Rendezés
Megjelenítés oldalanként

PELTOR - egészségügyi set H64-hez

HY6 egészségügyi készlet a H6 hallásvédő fültokhoz
Nettó:1653 Ft Bruttó:2099 Ft

PELTOR TRI FLANGE füldugó

Mosható füldugó három finom lamellával, műanyag fogantyúval és műanyag vagy kötött összekötő zsinórral. A feltüntetett ár 1 pár füldugóra vonatkozik. A minimum rendelési egység 100 pár füldugó.
Nettó:344 Ft Bruttó:435 Ft

ED ARTIFLEX DS tartalék füldugó 10 pár

A csomag tartalma 10 pár füldugó. A füldugók az ARTIFLEX hallásvédő eszköz pót füldugóiként érhetőek el. Az eszköz a következő cikkszámon érhető el: 0401008299999.
Nettó:3744 Ft Bruttó:4754 Ft