Hallásvédők

A frekvencia a hang egy jellemzője, azaz a másodpercek alatti rezgésszám, az emberi fül számára hallható hangok a 20 és 16000 Hz frekvencia tartományba esnek. A zajos munkakörnyezet a dolgozók számára súlyos fizikai és pszichológiai károsodásokat okozhat, ezért a munkahelyi zaj- és hallásvédelem elengedhetetlen és kötelező tevékenység. Az egészséges és biztonságos munkakörnyezet megteremtése érdekében mérik a dolgozókra ható zaj erejét, ennek segítségével megteremthető az eredményesebb és termelékenyebb munkavégzési környezet. A dolgozókra ható zajterhelés különböző mértékű halláskárosodást, koncentrációzavart, fejfájást, teljesítményzavart, stresszt és ingerültséget okozhat. Mindezek megelőzése érdekében szigorú szabályoknak megfelelően zaj- és hallásvédelmi eszközöket kell alkalmazni. 

A kategóriában fültokok és füldugók találhatóak, a megfelelő eszköz kiválasztásához figyelembe kell venni, hogy a védőképesség mértéke adott zajterhelés mellett frekvenciasávonként különböző, ezért fontos azt szem előtt tartani, hogy a védőeszköz az adott zajszintnek megfelelő legyen. 

 

Nézet Rács Lista
Rendezés
Megjelenítés oldalanként

3M PELTOR - fültok X5P3E-SV

Kis tömegű szerkezet. Illeszkedik a 3M szemvédőkhöz és részecskeszűrő félálarcokhoz. A duplaszálas fejpánt kialakítás jobb egyensúly biztosít, egyszerű beállítani és tartós. A fejpánt elektromosa szigetelt (DI-EL). Elsősorban olyan, extrém magas zajterheléssel járó környezetben javasolt, ahol gyakran "kettős" hallásvédelem szükséges, mint például a bányászat, kőfejtés, papíripar vagy gázturbinák környezete. Töemege: X5P3 - 353 g.
Nettó:7993 Ft Bruttó:10149 Ft

3M PELTOR - egészségügyi set -X1-hez

X-SOROZAT KIEGÉSZÍTŐI ÉS ALKATRÉSZEI HYX1
Nettó:1688 Ft Bruttó:2143 Ft

3M PELTOR - egészségügyi set -X2-hez

X-SOROZAT KIEGÉSZÍTŐI ÉS ALKATRÉSZEI HYX2
Nettó:1702 Ft Bruttó:2160 Ft

3M PELTOR - egészségügyi set -X3-hez

X-SOROZAT KIEGÉSZÍTŐI ÉS ALKATRÉSZEI HYX3
Nettó:1688 Ft Bruttó:2143 Ft

3M PELTOR - egészségügyi set -X4-hez

X-SOROZAT KIEGÉSZÍTŐI ÉS ALKATRÉSZEI HYX4
Nettó:2085 Ft Bruttó:2647 Ft

3M PELTOR - egészségügyi set -X5-hez

X-SOROZAT KIEGÉSZÍTŐI ÉS ALKATRÉSZEI HYX5
Nettó:2310 Ft Bruttó:2933 Ft