Látásvédők

A szemet érő sérülések a munkabalesetek mintegy 20%-át teszik ki. Ezek a veszélyek adódhatnak mechanikai ártalmakból (idegen test okozta károsodás, annak méretétől és becsapódási sebességétől függ a sérülés mértéke), vegyi ártalmakból (savak, lúgok ,gőzök, gázok, amelyek maradandó károsodásokat okozhatnak a szaruhártyán), sugárártalmakból (erős fényhatások eredményeképpen, UV vagy lézersugárzás) vagy hőártalmakból (forró fröccsenő anyagok vagy magas hőmérséklet okozta károsodások).

Nézet Rács Lista
Rendezés
Megjelenítés oldalanként

CUSSAY szemüveg

1F védelmi osztályba tartozó, modern kialakítású, polikarbonát lencsével ellátott szemüveg, amelyek megfelelnek az EN166-os szabványnak. Alakja és puha belső párnái biztosítják a tökéletes viselést. A lencsék karcálló és párásodásmentes védelemmel rendelkeznek. Ellenállnak az alacsony energiával becsapódó részecskéknek. Napfényszűrős szürke látómezős lencsék az EN172 szabványnak megfelelően. Állítható hosszúságú szár. A szárak levehetőek és gumipánttal helyettesíthetőek. Kemény tokban szállítjuk.
Nettó:3557 Ft Bruttó:4517 Ft

FF AS-01-001 szemüveg

Védőszemüveg víztisza polikarbonát lencsével, viselhető dioptriás szemüveggel.
Nettó:234 Ft Bruttó:295 Ft

FF AS-01-002 szemüveg

Védőszemüveg víztiszta lencsével és állítható szárhosszúsággal. Optikai minőség 1, védelmi képesség FT (alacsony energiájú ütések ellen szélsőséges hőmérsékeleten is). 1FT EN 166.
Nettó:385 Ft Bruttó:488 Ft

FF AS-02-001 védőszemüveg

Védőszemüveg sík PC lencsével és puha műanyag arcrésszel, indirekt szellőzéssel.
Nettó:391 Ft Bruttó:496 Ft

FF AS-02-002 védőszemüveg

Közvetlen szellőzésű védőszemüveg sík PC lencsével és puha műanyag arcrésszel.
Nettó:297 Ft Bruttó:377 Ft

GIEVRES IS szemüveg

Sportos kialakítású keret nélküli szemüveg polikarbonát lencsékkel. 1F védelmi osztályba sorolható, megfelel az EN166-os szabványnak. Alakja és puha belső párnái biztosítják a tökéletes viselést. A lencsék karcálló és párásodásmentes védelemmel rendelkeznek. Ellenállnak az alacsony energiával becsapódó részecskékének. A szürke látómezős lencsék az EN172 szabványnak megfelelően védenek a napfény okozta vakítástól.
Nettó:1465 Ft Bruttó:1859 Ft