Védősisak

A fejvédelem során a biztonsági eszközöknek -ipari védősisak és beütődés elleni fejvédő- védelmet kell nyújtania a mechanikai hatások (szabadon eső tárgyak, álló tárgyba való ütközés vagy mozgó tárggyal való ütközés), sugárzások, hőhatások és égés, hidegártalom, valamint zaj ellen. A védősisakok átlagos élettartamát befolyásoló tényezők pl.: hőmérsékleti viszonyok, használat gyakorisága, mechanikai igénybevétel foka, fizikai és kémiai sérülések, napfényés UV sugárzás. Ha az eszközt erős ütés éri, akkor is le kell cserélni, ha látszólag nincs az eszközön sérülés. A védősisakok védőképességének fokozatát az ütéselnyelő képességük határozza meg, ami ne haladja meg az 5,0 kN értéket.

Nézet Rács Lista
Rendezés
Megjelenítés oldalanként

Peltor V6E szemüveg sisakhoz attetszö

A könnyű szemüveg egyszerűen rögzíthető a G3000 sisakok béléséhez. Az egyedülálló kialakításnak köszönhetően a szemüveg könnyen becsúsztatható a sisak és a bélés közé. Több rugalmas illesztés szolgálja az egyéni beállítás lehetőségét. Az integrált szemüveg pontosan illeszkedik viselője arcához, így kiváló védelmet nyújt a szemcsék, a por stb. ellen. Megfelel az EN 166 szabvány követelményeinek.
Nettó:2426 Ft Bruttó:3079 Ft

Sisak villanyszerelőknek S16 E sárga

Textilszalagokon 6 ponton rögzített, fazettás, könnyű polietilén sisakhéj hosszított tarkórésszel. Elektromos szigetelés: 1000 V, összsúly: 325 g, -30 °C-ig terjedő hőmérsékleten használható, élettartama: 4 év, az EN 50365 sz. szabvány szerinti tanúsítvány.
Nettó:2887 Ft Bruttó:3665 Ft