Blog archívum

Miért kiváló az új generációs Raven XT termékcsalád?

Miért válaszd az új generációs RavenXT termékcsaládot?

A Raven termékcsalád korai verziója a munkavédelmi lábbelik tekintetében nagyon jó ár-érték arányt képviselt. Dizájnban a kék-fekete szín dominált a korábbi termékek esetén is. A gyártó meghagyta ezeket a stílusjegyeket és egy felújított verziót dobott a piacra. 

Miért volt erre szükség? 

Nem...nem volt gond a korábbi szériával. Gondoljunk csak bele, hogy mennyire finom a nagyi vasárnapi ebédje. Vajon mitől olyan jó? A titkos hozzávalótól? A szeretetétől? Lehet.., de sokkal valószínűbb az, hogy a sok évnyi munka, kísérletezés és tapasztalat tette őt  mesterré. Valahogy így kell ezt elképzelni a Raven XT esetén is. Volt egy jó koncepció, egy jól bevált és kedvelt termék, és arra gondoltak hogyan lehetne ez még ennél is jobb?!  

Mi változott? 

Először is vegyük számba, hogy mit várunk el egy lábbelitől, amit minden munkanapon hordunk. Fontos a kényelem, hiszen napi 8 vagy több órát "tartjuk" benne lábainkat. Éppen ezért szükség van a komfortra. Ezen hogyan tudtak javítani? A lábbeli egész talpszerkezete újra lett gondolva. 

 • Kétrétegű poliuretán (PU/PU) talp
  amely nagy kopásállóságú és extra könnyű
 • Energialnyelő sarok
  amely jelentősen megnöveli a viselési kényelmet
 • SRC talp
  amely megfelel a legmagasabb csúszásgátló követelményeknek

A lábbelik acélbetétesek, de súlyuk miatt könnyen összetéveszthetőek a kompozit (fémmentes) lábbelikkel. Ez is könnyíti a viselését.

Mi van még?

 • több soros varrás, amely a tartósságért felel
 • megerősített és felhúzott cipőorrvédő, amely az élettartamot növeli
 • fényvisszavető szegély, amely a láthatóságot fokozza

Mit jelent az XT?

XT, egyenlő extrém komfort. Így nem kell többé a lábfájástól tartanod. Ugye milyen elegáns? Ha Te is tapostad már a korábbi szériát, akkor azért, ha nem akkor azért nézd meg magadnak. A termékeket itt találod. Ha kérdésed merülne fel, megválaszoljuk. Kényelmes viselet, miközben védelmi képességei biztonságot nyújtanak a lábnak. 


Gyártó: CERVA 

Írja meg véleményét